//
Contact

Contact

De redactie van De Skybox is voor vragen, op- of aanmerkingen altijd bereikbaar via e-mail.

Copyright

De Skybox is het intellectueel eigendom van R. Maessen, T. Vries en B. Wijnacker. De gepubliceerde artikelen zijn het intellectueel eigendom van de auteurs. De redactie van De Skybox doet zijn uiterste best waar nodig recht te doen aan auteursrechten. Meent u zulke rechten te hebben, neem dan contact op met de redactie.

Disclaimer

De Skybox is bedoeld als een platform voor eenieder die wil bijdragen aan een discussie over de brede maatschappelijke functie van voetbal. Alle bijdragers aan deze website publiceren en reageren op persoonlijke titel. De redactie van De Skybox aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen of schade in welke vorm dan ook van de openbaar gemaakte publicaties en reacties.

Hoofd- en eindredactie

Remy Maessen
Thomas Vries
Boudewijn Wijnacker

Creatief redacteur

Stefan Rumen

Reacties

2 gedachtes over “Contact

  1. Beste Remy Maessen,

    In je laatste artikel had je het over de – kansloze keeper Casillas – ik hoop dat je opmerking een momentopname is en niet zo zeer terug slaat op Casillas in zijn hoedanigheid als keeper in genere! Nu je het wel over Mijn team hebt en Mijn favoriete keeper haha..
    Alle gekkigheid op een stokje- een zeer leuk initiatief and keep up the good job!

    Walid

    Geplaatst door Walid | 15 december 2011, 10:15
  2. Uiteraard, ik wilde er juist mee duidelijk maken dat hij kansloos was op de inzet van Sanchez en daarmee niets afdoen aan de kwaliteiten van Casillas. Nog steeds Real-supporter dus?

    Leuk dat je het initiatief waardeert, blijf de site in de gaten houden, er staan nog voldoende artikelen klaar om geplaatst te worden! (overigens, als je zelf een keer een stukje hebt, laat het ons weten via deskybox@gmail.com)

    Groet,

    Remy

    Geplaatst door Remy Maessen | 16 december 2011, 12:02

Plaats een reactie