//
Artikel
Artikelen, EK 2012

EINDELIJK: DE SKYBOX-EK POULE!

De Skybox trapt vandaag, op Tweede Pinksterdag, officieel af richting het Europees Kampioenschap voetbal, dat met rasse schreden naderbij komt. We doen dat – hoe kan het ook anders – met een EK Poule!

Voor alle duidelijkheid: het gaat als volgt in zijn werk. Wil je deelnemen aan de EK Poule, mail dan zo snel mogelijk naar deskybox@gmail.com en geef aan dat je wil deelnemen aan de poule. Daarop zul je zowel een rekeningnummer gemaild krijgen waar je je inleggeld (slechts 2,50!) naartoe kan overmaken als een formulier waarop je je voorspellingen kunt aangeven.

Zijn zowel betaling als formulier vóór vrijdag 8 juni bij De Skybox binnen, dan ben je officieel deelnemer van de prestigieuze Skybox-EK Poule en maak je kans op een berg prijzengeld – die nader bekend zal worden gemaakt, wanneer bekend is hoeveel voetbalkenners zullen participeren én word je wellicht een keer naar je mening gevraagd! Dus behalve geld, staat hier ook roem op je te wachten.

Wat je van ons kunt verwachten de komende weken? Naast opiniërende en beschouwende artikelen met betrekking tot het Kampioenschap, worden de pouledeelnemers op de voet gevolgd! Inclusief tijdige updates, leuke inkijkjes in de voorspellingen van de deelnemers en een mooie prijzenpot.

Reden genoeg om zo snel mogelijk een mail te sturen naar deskybox@gmail.com! We zien je deelname graag zo snel mogelijk tegemoet!

Over Remy Maessen

"Ik herinner het me als de dag van gisteren. Het was zaterdagmiddag rond een uur of twee. Die ochtend had ik – als voorhoedespeler van de D-jeugd van de inmiddels niet meer bestaande voetbalclub KVC – waarschijnlijk weer wat kansen om zeep geholpen en ik zat inmiddels huiswerk te maken. Mijn vader, toenmalig bestuurslid van VVV, vroeg of ik zin had om die avond samen met hem naar ‘De Koel’ – nog steeds Neerlands meest pittoreske voetbalstadion – te gaan voor de wedstrijd tussen VVV en FC Den Bosch. De Venlonaren hielden het Den Bosch van Ruud van Nistelrooij en Anthony Lurling op 1-1 en mijn liefde voor het spelletje was geboren. Inmiddels, 14 seizoensgidsen van Voetbal International verder, ben ik bijna afgestudeerd als parlementair historicus en durf ik te zeggen dat ik van meer antiquarische voetbalfeitjes – van lang vergeten eindtoernooien tot de Nigeriaanse competitie anno 2011 – op de hoogte ben dan menig ander liefhebber. Deze feitjes zal ik – evenals mijn ervaring als hoofredacteur van diverse tijdschriften – gaan aanwenden om dit initiatief tot een succes te maken. Kleine momentjes en kenschetsen van vergeelde voetbalbladzijden vormen mijn specialisatie – bedoeld om bij elke lezer een ‘aha-erlebnis’ op te wekken."

Reacties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: